آسیب های ورزشی چه اثرات روانی دارند؟
آسیبدیدگی یکی از رایجترین تهدیداتی است که ورزشکاران در طول فصل با آن مواجه میشوند. ورزشکاران اغلب در مسابقات بزرگ شرکت میکنند، علیرغم اینکه مصدومیت بزرگتری دارند، درد را نادیده میگیرند و برای رسیدن به اهداف خود از سد درد عبور میکنند.
وسعت فیزیکی آسیب ممکن است برای یک ورزشکار بسیار واضح باشد، اما وقتی صحبت از توانایی ورزشکار برای مقابله روانشناختی میشود، آنقدرها شفاف نیست.
برای ورزشکاران، ورزش میتواند تقویتکنندهای قوی عزت نفس همراه با موفقیت و قهرمانی با هماهنگی ذهن و بدن آنها باشد، آنها از دستیابی به اهداف تعیین شده خود و تسلط بر مهارتهای جدید لذت و رضایت خود را به دست میآورند.
آنها میتوانند از ورزش خود بهعنوان راهی سازنده برای مقابله با استرس در زندگی روزمره خود استفاده کنند، بهعنوانمثال یک دوچرخهسوار ممکن است روی دوچرخه خود بپرد، به جاده بزند، احساس رهایی کند، و یک خروجی فیزیکی برای استرس را تجربه کند.
اثرات روانی آسیبهای ورزشی را بهتر بشناسید
اگر شما یک ورزشکار جدی هستید، پس مقدار قابلتوجهی از زمان خود را صرف تمرین، رقابت، احاطهکردن خود با افراد مشابه کردهاید، "من یک ورزشکار هستم" این است که شما خود را چگونه میبینید و دیگران شما را چگونه میبینند. با این حال، زمانی که آسیب سر زشت خود را بالا میبرد، میتواند آسیب روانی قابلتوجهی بر ورزشکار وارد کند.
احساس ازدستدادن هویت یک احساس رایجی است که در چهره ورزشکار وجود دارد، حالا که شما مجروح شدهاید، این جلسات تمرینی با دوستانتان بااحساس ندانستن با خودتان جایگزین شده است، حتی احساس حسادت که نمیتوانید به آنها بپیوندید.
تحقیقات بسیاری از عوامل روانشناختی را که برای ورزشکاران یکبار مجروح شده تجربه میکنند برجسته کرده است:
- احساس انزوا
- اضطراب
- ترس از آسیب مجدد
- با این حال ناامیدی
- افسردگی
- عصبانیت و تنش
بهعنوان بالاترین رتبهبندی احساساتی که ورزشکاران هنگام آسیبدیدگی با آن مواجه میشوند برجسته شده است. بهعنوان یک ورزشکار نحوه مقابله با آسیب ممکن است مسیر شما را برای بهبودی کامل یا آسیب مجدد مشخص کند.
مقابله با آسیب روانی و به حد رساندن درد ورزشکار
بهعنوان یک ورزشکار میتوانید این روند را گامبهگام با استفاده از مخفف: R-E-C-O-V-E-R دنبال کنید.
R-E-C-O-V-E-R
R – REST
استراحت کنید و فعالیت را محدود کنید، پروتکلها را دنبال کنید و سوختگیری کنید.
بسیار آسان است که بیش از حد مضطرب شوید و سعی کنید در روند بهبودی عجله کنید، اما این ممکن است خود دلیل آسیب جدیتر دیگری شود. گاهی اوقات سریعترین راه بازگشت کندترین راه است. آهستهتر بروید، زودتر برسید!
E-EVALUATE
با کارشناسان و مربیان توسعه فردی خود را ارزیابی کنید، نگرانیها را در میان بگذارید و بازتوانی را دنبال کنید.
اطمینان حاصل کنید که به طور منظم با متخصصان در تماس هستید، برنامه توانبخشی که بهطورکلی توضیح داده شده است را دنبال کنید.
C-CONNECT
حباب ورزشی: با دیگران در داخل و خارج از حباب ورزشی خود ارتباط برقرار کنید.
تحقیقات مزایای عظیم حمایت اجتماعی در مرحله توانبخشی را برجسته میکند. این حمایت اجتماعی میتواند به برقراری ارتباط با افراد در دنیای ورزشی اشاره داشته باشد، اما همچنین توجه به این نکته بسیار مهم است که این شبکه پشتیبانی داخلی ممکن است بیش از حد درگیر تمرینات خود باشند تا در زمانهای سخت به طور عینی مفید باشند.
بنابراین مهم است که شما یک شبکه پشتیبانی در خارج از دنیای ورزشی خود نیز داشته باشید. حمایت اجتماعی و ارتباطات اجتماعی میتواند بهسلامت جسمی و روانی و آرامش ما کمک کند.
O – OPPURTUNITY
فرصتی برای یادگیری مهارتهای جدید و رفع هرگونه ضعف
این فرصتی عالی برای تقویت یا تمرین واقعاً جنبه ذهنی بازی است. تجسم، تعیین هدف، متمرکز ماندن یا فقط تعداد کمی از تمرینهایی که میتوانید تمرین کنید، بنابراین وقتی پس از ریکاوری برمیگردید، نهتنها از نظر جسمی قوی هستید، بلکه از نظر ذهنی نیز قوی هستید.
V - VISUALISE
تجسم: پیشرفت خود را گامبهگام تجسم کنید و آن را واقعی نگه دارید.
تجسم برای ورزشکارانی که آسیبدیدهاند مفید است زیرا نیازی به فعالیت بدنی ندارد، اما همچنان اعتماد به نفس ورزشکار را بهبود میبخشد. تحقیقات نشان داده است که چگونه استفاده از تجسم و با تصور ترمیم آسیب میتواند باعث بهبود و مدیریت درد شود.
E- ELIMINATE FEAR
ازبینبردن ترس: ترس را از بین ببرید، به بدن خود اعتماد کنید و در اهداف بهبودی خود انعطافپذیر باشید.
ترس از آسیب مجدد یک ترس بسیار رایج برای ورزشکاران است، آنها اغلب تجربه آسیبپذیری بالایی دارند. ورزشکاران برای بهبود تمرکز و تمرکز باید از مهارتهای ذهنی خود استفاده کنند. روی چیزی که میخواهید اتفاق بیفتد تمرکز کنید، نه روی چیزی که از آن میترسید. همچنین میتوانید از مهارتهایی مانند تعیین هدف برای کمک به اهداف بازیابی خود استفاده کنید. هدفگذاری یک تکنیک بسیار مفید برای بهبود عملکرد است.
R- RETURN TO PLAY
بازگشت به بازی: بازگشت به بازی، تمرکز بر آمادگی روانی و بهبود
شما صبور بودهاید، مراحل ریکاوری را طی کردهاید و از نظر روانی آمادهاید، اکنون وقت آن است که به ورزش موردعلاقه خود بازگردید.
در پایان، این کار میتواند منجر به آسیب بیشتر و در نتیجه زمان کمتری برای رقابت در ورزش شود. شما بسیار سخت تمرین کردهاید، زمان و تلاش اصلی خود را صرف کردهاید و سپس احساس میکنید بدنتان شما را ناامید میکند و در نتیجه احساس خشم، و ناامیدی را در پی دارد.
نوشته شده توسط Nollaig O' Sullivan